Перейти до основного вмісту

Apple внесла зміни до свого арсеналу навушників і дата-кабелів

Випустивши на масовий ринок навушники EarPods компанія Apple все ж таки не відмовилася від менш ефектних вакуумних навушників і кліп-навушників. Тому Earphones як і раніше входять в комплектацію до iPod Shuffle , а In-Ear продаються окремо.

Оновлення навушників

Зміни стосуються пульта управління навушників In-Ear, який має вбудований мікрофон. Щоб зрозуміти всю суть цієї обновки, слід подивитися на наведене нижче зображення. Ліворуч представлений пульт старої моделі навушників MA850, а праворуч – нової моделі навушників ME186.

Новий пульт став набагато зручнішим і забезпечує кращий захист від перегину кабелю зверху та знизу в порівнянні зі старою моделлю. Якщо Ви можете помітити, цей пульт ідентичний тому, що є в супер нових навушниках Apple EarPods. Оновлений варіант навушників In-Ear можна придбати в офіційному магазині компанії Apple за $79.

Оновлення дата-кабелю

Що стосується змін в асортименті дата-кабелів, що випускаються компанією Apple, то тут вони не особливо значні, але більш забавні :) Крім дата-кабеля з роз'ємом Lightning метрової довжини, з'явився подібний півметровий дата-кабель. А кумедність у тому, що хоч і собівартість другого на порядок менша, компанія Apple вирішила виставити ідентичну ціну, яка дорівнює $19.