Перейти до основного вмісту

Apple випустила фірмові чохли для iPhone 7 та 7 Plus

Компанія Apple подбала про безпечне та комфортне використання своїх нових флагманів iPhone 7 та iPhone 7 Plus, представивши колекцію брендових захисних чохлів .

Чохол Smart Battery Case для iPhone 7

Чохол Smart Battery Case забезпечить додатковий заряд батареї (на 26 годин розмов та інтернет-серфінгу), та захистить iPhone 7 від пошкоджень. Аксесуар виготовлений із пластичного силікону, який щільно облягає апарат та легко знімається. М'яка підкладкова тканина-мікрофібра, надійно оберігає корпус смартфона.

Вартість чохла Smart Battery Case для iPhone 7 не маленька. Ціна складає 118 доларів. В Україні вона ще дорожча. :)

Шкіряний чохол для iPhone 7

Чохол створений дизайнерами-розробниками iPhone 7. Футляр ідеально повторює розміри iPhone, не збільшує його габаритів. М'яка шкіра, з якої виготовлений аксесуар має властивість, з часом, покриватися стильною патиною. Зсередини чохол оброблений мікрофіброю.

Металеві накладки для кнопок управління гармонійно поєднуються з лаконічним дизайном аксесуара.

Шкіряний чохол для iPhone 7 коштує на офіційному сайті Apple – 58 доларів.

Силіконовий чохол для iPhone 7

Чохол із силікону для iPhone 7 щільно облягає смартфон, точно повторюючи його форму та надійно захищаючи від механічних пошкоджень. В аксесуарі передбачені вирізи для всіх роз'ємів та кнопок користування. Усередині футляр оброблений м'якою підкладкою із мікроволокна.

Легкий, витончений чохол дуже приємно тримати в руках та зручно використовувати.

Найдешевший аксесуар із фірмової продукції компанії. Силіконовий чохол для iPhone 7 оцінили у 44 долари.

Продукція не дешева, але брендова... Якщо з якоїсь причини ви ще не придбали аксесуар для свого новенького друга, то ласкаво просимо на простори нашої продукції.

Вибирайте аксесуари для iPhone 7:

І щось особливе для Айфон 7 Плюс: