Перейти до основного вмісту

Apple випустить ювілейний смартфон під назвою iPhone 10 / iPhone X

Вважається, що ювілейний смартфон, яким Apple ознаменує десятиліття iPhone отримає назву iPhone 8. Однак, з'явилися джерела, які не згодні з цією версією і стверджують, що Apple, яка завжди уважно продумує маркетингові ідеї, дасть преміальному апарату особливу назву.

iPhone X або iPhone Edition

Портал iCulture (Голландія), використовуючи інформацію достовірних джерел, що працюють з операторами мобільного зв'язку, повідомляє, що майбутній 5,8" флагман з OLED-екраном отримає назву iPhone X, а не iPhone 8. Зазначимо, що це джерело набуло чудової репутації, передбачивши дату випуску 10,5" iPad Pro.

Також, повідомляється, що минулого тижня у штаб-квартирі Apple відбулася зустріч керівників цього мобільного провайдера з керівництвом Apple. У ході бесіди обговорювалися деталі випуску нових гаджетів із номенклатурними назвами:

  • OLED iPhone - iPhone X (вимовляється як "iPhone ten")
  • iPhone 7s - iPhone 8
  • iPhone 7s Plus - iPhone 8 Plus

Джерело підтвердило, що прем'єра девайсів відбудеться 12 вересня, з 15 вересня стартує попереднє замовлення на iPhone X, а реліз новітнього смартфона запланований на 22 вересня.

Крім того, популярний ресурс 9to5Mac стверджує, що Apple насправді замість S-брендингу серії нових смартфонів і представить iPhone 8 замість iPhone 7s.