Перейти до основного вмісту

ASUS Zenfone 5 готують до березня 2018 року

ASUS працює над випуском п'ятого покоління апаратів серії Zenfone, яке буде готове до березня 2018 року. Цю новину повідомив видання Digitimes, виконавчий директор компанії Джеррі Шен. У зв'язку з нещодавньою реструктуризацією ASUS, різко зріс продаж смартфонів, тому виробник намагається прискорити виробництво нових апаратів Zenfone.

Смартфони Zenfone 3 мають великий успіх у жителів Франції, Італії, Іспанії та Росії. Тепер, ASUS налагоджує партнерські зв'язки з операторами мобільного зв'язку цих країн, щоб забезпечити високі продажі Zenfone 4.

Керівник компанії відзначив помітне зростання ефективності виробництва, а також збільшенням середньої вартості Zenfone, які до кінця року виведуть мобільне відділення ASUS на рівень стабільного прибутку. В результаті, на думку Джеррі Шена, тайванський виробник увійде до сімки найприбутковіших компаній.

Крім того. Топ-менеджер пояснив, що злиття HTC і Google не позначиться на продажах Zenfone. Справа в тому, що смартфони Pixel займають високий ціновий рівень на відміну від демократичних пристроїв ASUS.