Перейти до основного вмісту

Білий Xiaomi Mi5 вже сфотографували

24 лютого на нас чекає дебют смартфона Xiaomi Mi5 , виробництво якого затягнулося на півтора роки. За цей час про гаджет з'явилося безліч чуток та витоків, які не завжди відповідають реальності. Однак, наближаючись до анонсу, інформатори надають більш достовірну інформацію.

Один із користувачів соцмережі Weibo опублікував живі знімки Mi5 білого кольору. На фото чітко видно фронтальну панель та представлені окремі технічні деталі. Цікаво, що модель має ОЗУ - 3Гб і ПЗУ - 64 ГБ, замість звичних для смартфонів Xiaomi варіантів з 4 Гб ОЗУ, 64 Гб ПЗУ накопичувачів і полегшеного 3/16 ГБ. З яким обсягом ОЗУ з'явиться справжній Mi5, можна лише гадати. Так само невідомо яким дисплеєм матиме девайс. Версії про Full HD-екрані і вихід Mi5 Plus з QHD-дисплеєм, як і раніше, залишаються лише здогадом.

На зображенні вказаний чіпсет Snapdragon 820 із частотою 2,1 ГГц та Android 6.0 Marshmallow. Дизайн передньої панелі, в цілому, виглядає звичайно. Вказана на екрані дата підтверджує, що перед нами справжній макет найперспективнішого китайського апарату.