Перейти до основного вмісту

BlackBerry та Samsung створюють новий смартфон

Сьогодні, відомий аналітик мобільного ринку Ельдар Муртазін написав у своєму блозі інтригуюче повідомлення: " Samsung + BlackBerry = Android-смартфон з Lollipop + сервіси BlackBerry". Також блогер повідомив, що гаджет надійде у продаж у 2015 році.

BlackBerry на Android?

Нагадаємо, що нещодавно компанія BlackBerry оголосила про розробку смартфона на платформі Android. Йшлося про слайдер із вигнутим дисплеєм Venice. Екран пристрою навіть порівнювали із Samsung Galaxy S6 edge. Технічні показники Venice, серед яких: екран з діагоналлю 5,1 дюймів, процесор на восьми ядрах, камери – 16-Мп та 5-Мп, так само збігаються з Galaxy S6 edge.

Очевидно, що угода про співпрацю, підписана компаніями Samsung та BlackBerry у листопаді минулого року, дає свої плоди. Вже у березні компанії представили спільний планшет SecuTablet, за 2380 доларів. Пристрій є Samsung Galaxy Tab S 10.5 з корпоративним програмним забезпеченням BlackBerry. А на початку року з'явилися чутки про плани Samsung викупити компанію BlackBerry. Чутки виявилися помилковими.

Чи можливо просто нова модель Samsung?

Цікаво, як поставляться покупці до появи смартфона BlackBerry Slider/Venice – модифікованої моделі Samsung Galaxy S6?