Перейти до основного вмісту

Чохли для Xiaomi Redmi 3C

Чохли для Сяомі Редмі 3С виготовляються з прогумованих матеріалів або силікону, вони придатні для захисту окремих частин гаджета, таких, як кути і боки. Такі аксесуари не забезпечують комплексного захисту девайсу під час падіння. Щоб уберегти лицьову частину пристрою від пошкоджень та ударів, необхідно використовувати спеціальне скло або плівку.

Чохол-книжка забезпечує комплексний захист смартфона, оскільки він повністю закритий, задня частина добре зафіксована. На ринку є чохли книжкового типу, що відкриваються збоку, та фліпи, що відкидаються вниз. Тут є великий вибір дизайнерських рішень, які здатні підкреслити індивідуальний стиль. Існують багатофункціональні моделі з додатковими відсіками для банківських карток або з можливістю використання у вигляді підставок. Важливу роль під час виборів чохла грає його матеріал. Для активного користування підійдуть чохли із пластику, силікону та полікарбонату, вони мають яскравий дизайн та гарні експлуатаційні характеристики.

Шкіряні чохли виглядають солідно та ефектно, вони також забезпечують підвищений захист гаджета, їх обирають ділові люди. Максимальний захист пристрою гарантують карбонові та металеві чохли, їх оцінять любителі використовувати пристрій в екстремальних умовах.