Перейти до основного вмісту

Чохли, плівки та скла на екран для iPhone 6 підходять для iPhone 6S

Новий флагман Apple iPhone 6S та його попередник iPhone 6, будучи різними апаратами, дуже схожі зовні. Давайте з'ясуємо, як відрізняються захисні аксесуари для них.

Габарити смартфонів майже однакові

Оскільки габаритні розміри смартфонів цього і минулого року відрізняються не більше ніж на десяті частки міліметрів, виробники аксесуарів не поспішають з оновленнями модельного ряду. На радість економним користувачам, бампери, чохли для iPhone з м'якого силікону, плівки можна застосовувати до обох моделей.

Досі не з'явилися нові моделі чохлів від Lifeproof та Mophie. Крім того, ми знаємо, що смартфони Apple нового покоління виготовлені з посиленого алюмінію 7000, що забезпечує стійкість до ударів та згинання. Зросла і вологостійкість апаратів. Таким чином, аксесуари для смартфонів трансформуються із захисту, в декоративну прикрасу.

Увага користувачів можуть залучати чохли з вбудованими батареями та флеш-картами для розширення пам'яті iPhone. Однак у зв'язку з специфікаціями і корпусом смартфонів, що змінилися, виробництво таких аксесуарів вимагатиме чималих витрат.

Плівки та скла для iPhone 6S підходять від iPhone 6

А ось захисні плівки для iPhone 6 не вимагають зміни та підійдуть до оновлених апаратів. Залишилося тільки переконатися, що дисплей з функцією 3D Touch в моделі iPhone 6S буде повноцінно працювати із захисною плівкою.

Спеціалісти ресурсу cnet.com провели випробування плівок та пластикових чохлів Speck та Otterbox, які показали, що аксесуари не перешкоджають роботі сенсорного екрану. Однак, товщина протектора впливає на чутливість сенсорних датчиків.

В результаті дроп-тестів, що перевіряють міцність iPhone 6S, з'ясувалося, що екран смартфонів чутливий до падінь і ударів. Отже апарат потребує захисту вразливих місць: кутових сегментів та дисплея. Чохол-портмоне для iPhone 6 зможе забезпечити якісний захист та гідний зовнішній вигляд гаджета.