Перейти до основного вмісту

Чохол-броня Spigen Rugged Capsule для iPhone 6S

Бампери для iPhone , відомого бренду Spigen, давно захищають крихкі яблучні апарати від пошкоджень.

Міцний чохол із продуманими елементами

Тепер компанія представила революційний аксесуар з максимальним захистом - Rugged Capsule чохол для Phone 6/6s . Поєднання силікону, карбонових вставок, глянсових смужок та зручної конструкції створюють унікальний дизайн аксесуару.

Надійний та стильний

Найголовніша перевага бампера – збільшення площі бічних граней, за рахунок чого, надійно захищена металева рамка, а виступи захищають камеру, дисплей та фронтальну панель смартфона. У той же час, iPhone у бампері дуже зручно розташовується в руці.

Слово Rugged (міцний), яке використовується в назві аксесуара, говорить про особливу міцність силікону, випробуваного військовим дроп-тестом - MIL-STD 810G. Це означає, що бампер виконаний з щільнішого і жорсткішого силікону, але не втратив еластичність.

На внутрішній частині чохла передбачені спеціальні виступи для поглинання сили удару під час падіння. У конструкції кейса точно враховані всі отвори для роз'ємів та кнопок управління.

Вартість чохла Spigen Rugged Capsule

У бампері Rugged Capsule Case, Phone 6/6s почуватиметься як у справжній броні. Кейс можна придбати в онлайн магазинах за ціною від 10,99 до 19,99 доларів.