Перейти до основного вмісту

Чохол для презервативу, що кріпиться до будь-якого смартфону - CONDOMIZER

Не тільки iOK.UA творить, друкуючи на чохлах для смартфонів зображення на замовлення. Сьогодні ми розповімо про дуже креативних хлопців із нашої країни. Українські розробники з міста Київ, Макс Гетьман та Алекс Михайловський представили на Indiegogo дуже оригінальний проект. Вони запропонували чохол для телефону , ой ні, чохол-футляр для презервативу CONDOMIZER, який прикріплюється до будь-якого смартфона. Аксесуар забезпечить постійну наявність гумового виробу №2 та його надійне зберігання, тому що презерватив у кишені може пошкодитися та втратити свої захисні властивості.

Суть чохла проста

За задумом авторів проекту, кейс із презервативом, прикріплений до смартфону, буде завжди під рукою та під надійним захистом. Чохол виготовлений з непрозорого поліуретану, який надійно захистить презерватив від пошкоджень та перепадів температур. Палітра пластикових Condomizer складається з шести кольорів і двох кольорів у металевому варіанті.

Унікальний чохол CONDOMIZER фіксується на смартфоні, дверцятах душової кабінки, столі, бардачку або панелі автомобіля, на всіх плоских поверхнях.

Розробники розробили свій аксесуар у рамках проекту форуму хакатон Crowdfunding Hacks: do it yourself $1000 in 48 hours, що відбувся 12 червня у Києві. Для запуску виробництва хлопцям необхідно зібрати 1000 доларів на краудфандинговій платформі Indiegogo. Наразі зібрано 90 доларів.

Вартість незамінного аксесуара для смартфона

Учасники проекту претендують на пластиковий чохол CONDOMIZER для смартфона за 1 долар, металевий – за 5 доларів, золотистий – за 10 доларів. У продаж аксесуари надійдуть уже за тиждень. Ось такі креативні люди. :)

Тепер ще варто переглянути відео