Перейти до основного вмісту

Чутки про дату анонсу Google Pixel 2 та Pixel XL 2 та їх характеристики

Google довго працює над своїми новими флагманами 2017 року, прем'єра яких завершить низку анонсів цього року. Передбачається, що Pixel 2 і Pixel XL 2 істотно відрізнятимуться, на відміну від минулорічних моделей. Відомо, що старша модифікація отримає 6” OLED-екран із тонкими рамками, а формат молодшої не зміниться. За чутками, обидва варіанти вийдуть з оновленим дизайном задньої поверхні, у вигляді нової камери – 12 Мп та заміни аудіопорту – 3,5 мм стереодинаміками.

Тепер надійшла інформація від відомого постачальника витоків Евана Бласса (Evan Blass) про наявність чіпсету Snapdragon 836. Блогер також розповів, що прем'єра нового покоління "гуглофонів" запланована на 5 жовтня. Зауважимо, що на берлінській виставці IFA 2017, яка пройде 1-6 вересня відбудуться анонси численних флагманів, серед яких, напевно, будуть пристрої на Snapdragon 836, що знижує ймовірність першості Pixel 2 і Pixel XL 2 на цьому чіпсеті.

Нагадаємо, що минулого року Google представила сімейство "пікселів" 4 жовтня, так що названа Блассом дата цілком реальна. Незабаром дізнаємось про всі подробиці. А поки що збережіть собі посилання на захисні аксесуари для даних флагманів: