Перейти до основного вмісту

Чутки про характеристики Galaxy Note 8

Samsung працює над новим фаблетом лінійки Galaxy Note. Апарат отримає "нескінченний" 6,3” екран, покращену "начинку" та підтримку електронного пера S Pen. Є припущення, що пристрій буде обладнано чіпсетом Snapdragon 836, ОЗУ – 6 ГБ, подвійним фотомодулем – 12 Мп, водозахищеним скло-металевим корпусом та ОС Android 7.1.1 Nougat.

Очікувані характеристики Galaxy Note 8

Тим не менш, відомий @evleaks поділився інформацією з Venture Beat про те, що новачок все ж таки отримає ті ж чіпи Snapdragon 835/Exynos 8895, доповнені великим обсягом ОЗУ. Крім того, бологер повідомив деякі цікаві деталі фотомодуля - він буде розміщений вертикально (що ми бачили на деяких витоках) обладнаний незалежною оптичною стабілізацією зображення, а спалах і датчик для вимірювання пульсу розмістяться зліва, а не внизу. Дактилоскопічний датчик переміститься трохи далі від камери, порівняно з Galaxy S8+ .

Повідомляється, що девайс отримає батарейку на 3300 мАч (напевно, зниження зроблено з метою виключити торішні проблеми. Новий S Pen матиме ряд інноваційних функцій, серед яких можливість підтримки Always On Display. Забезпечена підтримка DeX.

Це буде найдорожчий Самсунг смартфон

Є не дуже приємна інформація. За останніми даними, Galaxy Note 8 буде найдорожчим смартфоном Samsung, який оцінили в €999 євро (на €100 дорожче за Galaxy S8+). Очевидно, що Galaxy Note 8 буде гідним суперником ювілейного iPhone 8, демонструю схожі переваги. У вересні побачимо, який девайс більше сподобався покупцям.