Перейти до основного вмісту

Чутки про нове покоління iPod touch 7G

Apple працює над випуском програвача iPod touch. Модель сьомого покоління, оснащена комплектом нових регуляторів і здатна синхронізуватися з "розумним" годинником Apple Watch . Купертинівці оформили заявку на товарну марку, яка стала джерелом витоку з деякими деталями майбутнього девайсу.

У документі на iPod touch вказані рівні 10 та 44, що позначають сферу медичного та оздоровчого апаратного забезпечення. Ймовірно, йдеться про розширені можливості програми "Здоров'я". А наявність класів 11 і 12 підтверджує зв'язок пристрою з додатком «Дім» з ОС iOS 10 та автомобільним сервісом CarPlay.

Позначений сертифікатом, 14 клас забезпечує iPod touch з'єднання з Apple Watch. Таким чином, iPod touch може стати другим пристроєм з підтримкою смарт-годин Apple, після iPhone. Наявність 36 класу означає зв'язок із фінансовим сервісом Apple Pay. Тобто, плеєр із сенсорним дисплеєм отримає модуль NFC та дактилоскопічний датчик Touch ID, для роботи платіжної системи Apple.

Останнім часом плеєри iPod активно витісняються смартфонами, зручними для аудіо контенту та музики. Нова модель iPod touch 7G отримає ОС Apple A8, ОЗУ – 1 ГБ та шість привабливих кольорів.