Перейти до основного вмісту

Чутки про новий смартфон LG V20 або V11

Великі виробники смартфонів один за одним готують оновлення флагманських апаратів. Вже 2 серпня Samsung представить топовий фаблет, а її постійний суперник, LG працює над сиквелом смартфона LG V10 (до речі, у нас є класні чохли для LG V10 в Україні ).

Є два варіанти назви моделі: V11 і, найімовірніше, – V20. Примітно, що період оновлення пристроїв становить менше ніж рік. Анонс смартфона V10 відбувся на початку жовтня, а модель V11/V20 вже у вересні надійде у продаж. Можливо, виробник привезе новачка на виставку IFA 2016 року.

LG, не перший виробник, що скорочує період випуску нових моделей. Найочевиднішою причиною є прагнення випередити вихід iPhone 7 Plus/Pro. Корейський смартфон може з'явитися на ринку тижнем раніше, ніж яблучний девайс. Крім цього, LG щільно конкурує з Samsung, яка перенесла анонс Galaxy Note 7 на серпень замість вересня. Зауважимо, що LG цього року прискорила і весняний анонс LG G5 (і чохли для LG G5 також є в наявності). Смартфон надійшов на ринок у березні, на противагу квітневому виходу торішнього G4.

Цікаво, що приготували корейці, після неспроможного G5?