Перейти до основного вмісту

Чи міцне скло Gorilla Glass 5 у Galaxy Note 7 - тест

Нещодавно відбулася прем'єра фаблета Samsung Galaxy Note 7. І ми вже маємо чохли для Note 7 в Україні . Але сьогодні йтиметься зовсім про інше. Про те, наскільки смартфон вийшов міцним та стійким.

Повністю з Gorilla Glass 5

Смартфон зі скла та металу оснащений вигнутим 5,7-дюймовим QHD-екраном з супер яскравістю, чіпсетом Snapdragon 820/Exynos 8 Octa, ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 32 ГБ, камерами – 12 Мп та 5 Мп, сканер Wi-Fi-модулем 4х4 MIMO, ОС Android Marshmallow.

Вигнутий дисплей апарата захищений склом Gorilla Glass 5, стійким до подряпин та сколів. За словами виробника, ударостійкість скла збільшена вдвічі, в порівнянні з Gorilla Glass 4.

Тепер подивимося на скільки він міцний

Випробувачі ресурсу XEETECHCARE в реалі перевірили цю гучну заяву. Випробування міцності фаблета Galaxy Note 7 проходили в три етапи, що складаються з дроп-тесту, занурення під воду (апарат забезпечений водою та пилозахисту стандарту IP68), впливу з використанням молотка та ножа.

Galaxy Note 7 та молоток

Galaxy Note 7 летить з висоти на підлогу

Відео з випробуванням на міцність скла Note 7

В результаті перших дослідів, на корпусі Galaxy Note 7 лише трохи здерлася фарба та сколів куточок. Третій етап дався апарату складніше. Під ударами молотка скло тріснуло з обох боків. Втім, топова модель Galaxy Note 7 продемонструвала гідну надійність.

Міжнародний реліз Galaxy Note 7 відбудеться 16 вересня, Вартість преміального новачка трохи більше однієї тисячі доларів США.

На закуску відео з водою