Перейти до основного вмісту

Чи міцний iPhone 7, чи не гнеться він? Випробування на вигин корпусу iPhone 7

Нещодавно ми бачили як блискуче iPhone 7 витримав випробування дроп-тестів , продовживши працювати після численних падінь. Тепер на YouTube-каналі з'явився ролик від Everything ApplePro з випробуванням міцності апарата на вигин.

Чи міцний iPhone 7?

В експерименті взяв участь iPhone 7 у забарвленні "рожеве золото", корпус якого намагалися зігнути. Нагадаємо, що iPhone 6 Plus (2014 року) у такому ж тесті зігнувся як "алюмінієва ложка", та й користувачі підтвердили, що смартфон гнеться у кишені штанів. У 2015 вийшов iPhone 6s та iPhone 6s Plus з посиленою конструкцією.

Виявляється корпус iPhone 7, не такий міцний як iPhone 6s

За результатами тестування стало очевидно, що міцність нового смартфона iPhone 7 залишилася на рівні iPhone 6s. Автору вдалося зігнути смартфон настільки, коли дисплей злегка відокремився від корпусу і здалася клейкий шар, що служить захистом апарата від вологи. Смартфон не втратив форми, але його вологозахист, ймовірно, знизився.

Досліднику довелося докласти максимум зусиль, щоб вивести гаджет із ладу. Після перегляду відео думаю ви зрозумієте, що потрібно бігти до магазину захисними аксесуарами. Підкинемо вам пару посилань:

Аксесуари для iPhone 7:

Аксесуари для iPhone 7 Plus:

Дивіться всі самі