Перейти до основного вмісту

Чи міцний найперший iPhone 2G?

Восени 2017 року Apple представить ювілейну модель культового смартфону iPhone, перша версія якого вийшла 10 років тому. Зараз, шанувальники бренду та фахівці зайняті накопиченням прогнозів та чуток про майбутню новинку. Витоку прогнозують девайсу наявність OLED-дисплея з тонкими рамками, подвійного модуля з підтримкою AR/VR, бездротової зарядки, одяг у скляно-металевий корпус.

Тест на міцність iPhone 2G

А тим часом JerryRigEverything вирішив повернутися до славного минулого бренду. У звичній, для себе манері, випробувач протестував найперший iPhone, який з гідністю пройшов усі досліди, а в деяких, показав навіть кращі результати, ніж його послідовники (йдеться про знаменитий iPhone 6). Наприклад, у тесті на згинання, девайс-піонер продемонстрував неймовірну міцність, яка, втім, забезпечена невеликою площею апарату. Автор експерименту також відзначив якість матеріалів першого Apple-смартфону.

Зауважимо, що в даний час апарат є надбанням колекціонерів і не використовується як телефон. На майбутньому анонсі Apple, нам буде цікаво побачити, чого досягла компанія за минулі 10 років. Яким би міцним не вийшов би Айфон, а чохли для Apple стали новою індустрією та хлібом для багатьох підприємців у всьому світі. Оскільки яблучні пристрої - найпопулярніші пристрої серед виробників аксесуарів.