Перейти до основного вмісту

Чи міцний OnePlus 5 - тести на міцність корпусу та екрану

Два дні тому відбувся анонс OnePlus 5, а сьогодні JerryRigEverything вже записав відеоролик із перевіркою міцності найновішого китайського флагмана. Як відомо, апарат отримав скляно-металевий корпус (алюміній та 2,5D-скло Gorilla Glass 5), а зовні дуже схожий на iPhone 7 Plus (давно обговорюється в Мережі).

Випробування на міцність OnePlus 5

З традиційним запасом інструментів блогер приступив до вивчення "стресостійкості" апарату. При дії стиків, на захисному склі виникли подряпини після 6-7 спроб. Вражаючий результат продемонстрував дактилоскопічний датчик. Його міцність обумовлена особливо міцним керамічним покриттям.

Добре справилося зі своїм завданням скло, що покриває подвійний фотомодуль. Інші елементи виготовлені з алюмінію показали високу стійкість до впливу гострих предметів - ключів та монет. Під впливом полум'я Optic AMOLED-дисплей не зміг залишитися без пошкоджень, що не дивно. У тесті на згинання переміг OnePlus 5. JerryRigEverything високо оцінив міцність девайсу. Проте, не розслаблюйтеся. Смартфон потребує міцного та стильного захисного кейсу. А ми якраз випустили лінійку унікальних чохлів для OnePlus 5 .

Переконайтесь у міцності OnePlus 5 самі