Перейти до основного вмісту

Чи є переваги офіційних iPhone 6 в Україні?

На початок продажу офіційних iPhone 6 iPhone 6 Plus в Україні, команда iOK підготували для Вас основні переваги купівлі офіційних апаратів перед пристроями сірого ринку. Давайте розберемося чи виправдана переплата за смартфон від 500 до 1200 грн.

1. Надійність якості.

Ви купуєте новий смартфон з гарантією якості та ремонту. На сірому ринку не виключено придбання відремонтованого апарату з китайськими деталями, як це спостерігалося у попередніх моделей.

2. Офіційна гарантія обслуговування iPhone 6 iPhone 6 Plus.

Власник офіційного смартфону Аpple отримує гарантію на 1 рік на ремонт або заміну апарата на новий протягом 2 днів, відповідно до правил компанії Apple. Заміна iPhone 6 та iPhone 6 Plus.

На гарантійне обслуговування приймаються смартфони за наявності чека та гарантійного талону. Сервісний центр "Матрікс-Про" розташований у Києві, по вул. Марка Вовчка, 18а.

Чи варто переплачувати?

Якщо ви хочете, щоб все було як треба, тоді варто. Щось схоже на купівлю машини з салоа. Але, як показує практика в 95% випадків, сірі яблучні смартфони нічим не гірші за офіційні, тому що ми весь час користувалися ними. :)

Вирішили замовляти? За посиланням є список магазинів у Києві, де можна купити смартфон Apple iPhone 6 та iPhone 6 Plus.