Перейти до основного вмісту

Дочекалися бюджетних смартфонів від Google - Google Pixel 3a та Pixel 3a XL

На конференції Google I/O, наміченій на 7 травня, Google презентує публіці два новітні смартфони. Ця новина з'явилася на сторінках видання Android Headlines, яке опублікувало "офіційні" рендери моделей Pixel 3a та Pixel 3a XL у захисному чохлі.

На екрані зображено дату - 7 травня, яка вже зустрічалася на офіційному сайті Google. Дисплей відображає традиційний для Google стиль, а фоновий малюнок екрану, ймовірно, демонструє режим нічної зйомки Night Sight (популярний у старших моделях). Дизайн новинок виконаний у класичному форматі: екран із широкими рамками, наявність аудіопорту 3,5 мм, простого динаміка, гойдалки гучності та кнопки живлення на правій грані.

Передбачається, що обидва смартфони будуть оснащені Full HD+ дисплеями з діагоналлю 5,6'' у Pixel 3a та 6'' Pixel 3a XL, чіпсетом Snapdragon 670, ОЗУ - 4 ГБ, ПЗУ - 64/128 ГБ, дактилоскопічним датчиком на зад камерами - 12 Мп та 8 Мп, ОС Android 9 Pie. Очікується, що вартість Pixel 3a та Pixel 3a XL буде порівнянна з попередніми Google, Play Pixel 2 та Pixel 2 XL.