Перейти до основного вмісту

Дорогі дизайнерські чохли для iPhone від DRACOdesign

Нова лінійка дизайнерських чохлів від компанії DRACOdesign виглядає гідно та оригінально. Власники iPhone вже знайомі із дизайнерськими бамперами DRACO, класу "люкс". Компанія продовжила свою роботу новими розробками із посиленим захистом смартфонів.

Тепер не лише алюмінієві бампери від Draco

Модель DRACO Allure A поєднує легкий алюмінієвий бампер, обтічні форми та полікарбонатну накладку на задню панель, яка кріпиться без використання гвинтів. Карбонова текстура накладки приємна на дотик, перешкоджає ковзанню, виглядає ефектно. Виробник пропонує кілька колірних варіантів чохлів Allure A для iPhone. Це DRACO Allure A Black/Black з чорним бампером і чорною накладкою. DRACO Allure A Gold/Black, в якому відмінно поєднуються золотистий бампер із чорною карбоновою панеллю.

Чим оригінальні дані моделі?

У назві моделі DRACO Allure W, літера "W" означає дерево Wood. На перший погляд, чохол складається з алюмінієвого бампера та дерев'яної панелі, що кріпиться на болтах. Фішка аксесуара у використанні інноваційного матеріалу Пакка, основа якого - деревина цінних порід рожевого або червоного дерева. Фенольна смола служить наповнювачем матеріалу та надає йому міцності, стійкості перед впливом вологи, хімікатів. механічних впливів. Чохли пропонуються у двох варіантах: Allure W Silver – матовий сріблястий бампер із дерев'яною панеллю; Allure W Black – чорний матовий бампер із дерев'яною панеллю.