Перейти до основного вмісту

Достойні чохли для iPhone 6 та iPhone 6 Plus для чоловіків

Ідеальний дизайн смартфонів Apple, створений талановитим дизайнером Джоні Айвом не вимагає жодних доповнень. Самодостатні апарати радують власників своїм зовнішнім виглядом, приємними тактильними відчуттями, легкістю та витонченістю, проте потребують щоденного захисту від пошкоджень. А ось чохли для смартфонів цього бренду підібрати завжди не просто.

Чохли породистої масті для iPhone 6

Ми вибрали найкращі захисні чохли для iPhone 6 та 6 Plus, які стануть елегантним доповненням стильного гаджета.

1. Преміальний шкіряний чохол Leather Wallet Case для iPhone 6 від бренду Mujjo. Міцний каркас кейсу обтягнутий тонкою, але міцною шкірою із дрібною фактурою. На спинці аксесуара розташована витончена кишенька для зберігання кредитних карток або паперових купюр. У кожній деталі аксесуара є висока якість Mujjo. У продажу чорний та рудий варіанти чохла. Вартість Mujjo Wallet Case для iPhone 633 €.

2. Чохол Grovemade Walnut & Leather iPhone Case з високоякісної шкіри виглядає вражаюче. Кейс у формі книжки повністю захищає корпус смартфона, пом'якшує падіння. Ціна чохла для iPhone 6 – 129 доларів, для iPhone 6 Plus – 139 доларів.

3. Фетровий чохол Felt Case від компанії Fuz Designs складається з пластикової основи та покриття з м'якого фетру. Футляр практично не відчутний на пристрої, його товщина всього 2 мм. Ціна Fuz Designs Felt Case для iPhone 6 – 34, 99 доларів.

4. Мінімалістичний чохол Crash Guard від Rhinoshield забезпечить захист iPhone 6 від ударів та падінь. Аксесуар вийде у шести яскравих кольорах.

5. Шкіряний чохол - кишеня Hard Graft Classic HG Phone Case з повстяним шаром всередині та кишенькою для готівки або кредиток, виглядає дуже стильно, практична і приємна на дотик. Ціна - 69 £.