Перейти до основного вмісту

Доступні кольори Samsung Galaxy Note 9

Samsung оголосила дату офіційної презентації Galaxy Note 9. Смартфон ми побачимо на початку серпня, а його головною перевагою буде прогресивний стиль, наділений функцією Bluetooth-контролера для керування телефоном або іншими побутовими електронними приладами. Дещо змінився дизайн апарату, - дактилоскопічний датчик розміщений під горизонтальним подвійним модулем. Тепер, ми знаємо, які забарвлення увійдуть в палітру Galaxy Note 9. Цікаво, що жовтого варіанту, продемонстрованого в тизері не буде. Джерело повідомляє, що смартфон PN960B*EGWW отримає п'ять кольорів: чорне (B замість «*»), сіре (J), лілове (V), синє (L) та коричневе (A).

Можливо, жовтий стілус йтиме в комплекті із синім варіантом (як показує тизер до анонсу Galaxy Note 9). Цікаво, як виглядатиме коричнева модель. Можливо, це один із варіантів золотого. Передбачається, що Galaxy Note 9 отримає 6,38” панель (роздільна здатність QHD+), чіпсет Exynos 9810, ОЗУ - 6 ГБ, ПЗУ - до 512 ГБ, оновлений подвійний модуль, батарейку на 4000 мАч і ОС Android Oreo з Samsung Experience.

Прем'єра гаджета відбулася 9 серпня у Нью-Йорку. І у нас вже з'явилися захисні чохли для Note 9 . Позитивні новини, як не крути!