Перейти до основного вмісту

Два найкращі чохли для iPhone 5S 2014 року

Підбиваючи підсумки року у сфері аксесуарів для пристроїв Apple, знаменитий веб-портал UiP опублікував топ 10 аксесуарів 2014 року. У десятку найкращих потрапили два чохли для iPhone . Про які ми хочемо розповісти вам. :)

1. Griffin Survivor

Чохол Griffin Survivor для iPhone із серії протиударних аксесуарів із безкомпромісним захистом, виконаний за військовими стандартами США. Брутальний

дизайн і неймовірні захисні характеристики аксесуару припадуть до душі користувачам, які віддають перевагу активному відпочинку, роботі в екстремальних умовах і сім'ям з допитливими дітьми. Компанія Griffin постійно оновлює асортименти продукції. Рекомендуємо чудову серію Survivor Slim, до якої увійшли витончені, але міцні чохли для iPhone та iPad.

Шукайте такий чохол на сторінках:

2. Mophie Space Pack

Чохол Mophie Space pack для iPhone з додатковою батареєю – незамінний помічник для мандрівників та любителів відпочинку на природі.

Багатофункціональний аксесуар поєднує захист, живлення та додаткову пам'ять для смартфона. Задля забезпечення комфорту можна змиритися з дещо великим розміром аксесуара, який нівелюється елегантним дизайном.