Перейти до основного вмісту

Дизайн Google Pixel 2 XL зняли на відео

Новий смартфон Google Pixel має відмінні технічні дані, а ось дизайн пристрою, залишає бажати кращого. Компанія HTC , яка займалася розробкою девайсу, могла приділити більше уваги його зовнішньому вигляду. Можливо, виробники вирішили відкласти експерименти з дизайном на майбутнє.

Через пару місяців почнеться низка осінніх анонсів, серед яких очікувана прем'єра смартфонів Google Pixel 2 та Google Pixel 2 XL. За чутками, дизайн пристрою буде виконаний у стилі HTC 11, а головною "фішкою" девайса будуть чутливі грані та здатність смартфона розпізнавати силу натискання. Ймовірно, це відповідь Google на 3D Touch у Apple.

Нещодавно, на Youtub-каналі з'явився відеоролик, у якому дизайнери зобразили ідеальний гуглофон, втіливши усі свої старання та фантазії. Проект девайсу на якісній авторській роботі "Official look" вийшов дуже ефектний. Дизайнери зобразили смартфон з "нескінченним" дисплеєм і наголосили на його унікальності яскравими сучасними кольорами корпусу.

Сподіваємось, HTC прислухається до побажань авторів та втілить їхній проект у своїх майбутніх пристроях.

А наша команда, завдяки своєму солідному досвіду роботи у сфері захисних аксесуарів для смартфонів, вже готує захисні бампери для даних флагманів на Андроїді: