Перейти до основного вмісту

Дизайн нового HTC U Ultra із двома екранами

Новий смартфон HTC U Ultra, анонс якого відбудеться на днях, з'явився на фотографіях. Виробник одягнув девайс у скляний корпус. У дизайні задньої панелі простежуються риси Samsung Galaxy Note 7 . За візуальною оцінкою розмірів пристрою можна припустити, що перед нами фаблет. Очевидно, що його головною особливістю буде другий екран, розміщений над основним екраном. Розробники HTC повторили дизайн смартфонів LG V10 та V20 , додатковий дисплей яких розміщений аналогічно, навіть щодо фронтального модуля.

Тепер підкріпимо слова фотографіями

На фото ми бачимо зображення віджету погоди та швидких ярликів. Ймовірно, і функціональні можливості будуть ідентичними смартфонам LG . Втім, не виключено, що HTC підготувала свої ексклюзивні пропозиції. Смужка під екраном апарату, звичайно не змінюється.

У смартфоні HTC U Ultra з USB Type-C тайванський виробник вперше ліквідував 3,5 мм аудіопорт. Девайс виконаний у білому, чорному, синьому, рожевому кольорах. Передбачається, що прем’єра фаблету відбудеться вже завтра. Ходять чутки, що на заході нам представлять смартфон HTC Alpine (кодова назва).

А у нас вже є чохли для HTC серії U: