Перейти до основного вмісту

FiftyThree - найдосконаліший стілус для iPad надійшов у продаж у Європі

На європейському ринку з'явилось "розумне перо" Pencil для iPad від компанії FiftyThree. Виробник забезпечив аксесуару оригінальний дизайн та широкі можливості. З планшетом "олівець" з'єднується за допомогою Bluetooth 4.0.

Який він розумний стілус?

Гаджет виконаний у формі олівця та здатний взаємодіяти з користувачем, визначаючи дотик руки до екрану. Це дуже зручно при створенні зображень, малюнків, начерків, коли необхідно прибрати непотрібні деталі вбудованим в олівець "ластиком". Must Have аксесуар для iPad для тих, хто любить малювати.

Приємні особливості:

  • Аксесуар забезпечений фірмовою технологією підключення до планшета Kiss-to-Pair. Щоб увімкнути стилус, досить торкнутися його кінчиком до кнопки на екрані.
  • Pencil чудово справляється з усіма графічними програмами, але найкраща на думку FiftyThree - спеціалізована програма Paper, що стала лідером 2012 серед програм для iPad. У Paper на вас чекає розкішний інтерфейс і великий набір інструментів.
  • Пристрій Pencil пропонується у двох варіантах: алюмінієвий Graphite та дерев'яний Walnut, за ціною 50 євро та 65 євро відповідно.

Відео на закуску: