Перейти до основного вмісту

Фліп-кейс для телефону Xiaomi

Фліп-кейс (він же – відкидний чохол). Часто такий чохол називають книжкою, але це помилково: чохли-книжки виглядають інакше. Відкидний чохол складається з двох панелей: передньої та задньої. Задня має бічні кромки, які закріплюють пристрій. Передня закриває екран, коли смартфон не використовується, і відкидається вниз, коли виникає потреба прийняти дзвінок.

Фліп-кейси дуже популярні. Такий чохол для Xiaomi Redmi Note 8 Pro чудово виконує захисну функцію, оберігаючи гаджет з усіх боків. Користувач може без проблем отримати доступ до всіх роз'ємів та фізичних кнопок. Особливо значущих мінусів у фліп-кейсів немає, проте при покупці варто звернути увагу, як з'єднується передня панель із задньою. Якщо кріплення ненадійне, передня панель у процесі експлуатації може легко відвалитися.

Останнім часом поширені фліп-кейси без бічних кромок – гаджет кріпиться на липучку. Купувати такі чохли не рекомендується з низки причин (навіть незважаючи на дешевизну): по-перше, смартфон усередині такого виробу фіксується недостатньо надійно і може випасти, по-друге, на задній грані гаджета від «липучки», напевно, залишиться слід.