Перейти до основного вмісту

Фото та комплектація Huawei Mate 8

Китайські умільці непомітно перетворилися на бренди, яких уже боятимуться європейські та американські акули бізнесу. Так Xiaomi , Huawei , Meizu вирвалися за межі Китаю і тепер на слуху у всіх. Дані назви вже настільки звичні, як Apple . Гаразд, щось нас не туди понесло. Втім, сьогодні ми з радістю бажаємо поділитися інформацією та фотографіями пов'язані з Huawei Mate 8. Це смартфон кінця 2015 року, який не соромно буде купити, навіть власникам iPhone.

У даному матеріалі ми покажемо фотографії смартфона Mate 8, його коробку та, звичайно ж, комплектацію. Почнемо.

Фото смартфона з усіх боків

Спершу хочеться похвалити зовнішній вигляд смартфона та досконалість складання пристрою. Алюміній, шліфовані боки, екран з мінімальними рамками та популярні кольори. Раніше такими властивостями лише Айфон міг похвалитися. Навіть Samsung ще не дотягує до такої якості збирання. Перегляньте кілька живих фотографій телефону. Багато елементів взято з попередньої моделі Huawei Mate 7 , - переваги перенесли в оновлену модель.

Комплектація Huawei Mate 8

Комплектація Mate 8 стандартна. Навушники, шнур заряджання, і потужний блок живлення для заряджання смартфона. Чому сильний? Зарядити батарею 4000 мАч, не так просто. Huawei заявляє, що акумулятор буде повністю заряджений за 2,5 години. Гарний показник.

Ще в коробці ви знайдете прозорий пластиковий бампер. Фото прикріпили. Їсти вам хочеться яскравішого аксесуара, тоді ласкаво просимо на сторінку з чохлами для Huawei Mate 8 .