Перейти до основного вмісту

Фото та відео Google Pixel та Pixel XL прямо з анонсу

Вихід нових гуглофонів Pixel та Pixel XL стали предметом обговорення користувачів та ЗМІ. Цього разу Google оновила серію Nexus самостійно, без участі інших виробників. Це лише формально, просто не завдала логотипу компанії, яка приймала в їх розробці. Говорять, що це було HTC . Але мова не про це. :)

Найкращий смартфон на Android?

Смартфони оснащені перспективним модулем - 12,3 Мп зі збільшеними 1,55-мкм р, прогресивною начинкою, побудованою на чіпсеті Snapdragon 821 з частотою 2,15 ГГц, AMOLED-екран та ОС Android Nougat з програмними інноваціями та голосовим помічником Google в тому числі.

Крім того, Pixel і Pixel XL виконані в незвичній дизайнерській манері, що поєднує метал та скло. На металевій спинці апарата Google розмістив скляну вставку з дактилоскопічним датчиком, камерою, подвійним світлодіодним спалахом та лазерним автофокусом. А світлодіод, розташований нижче слухового динаміка, сповіщає користувача про надходження дзвінків, повідомлень та повідомлень. Девайси виготовлені у чорному, сріблястому та синьому виконанні. Синій варіант вийде невеликою партією.

Ось вони фото нових Google Pixel

А зараз ви можете розглянути Pixel та Pixel XL з усіх боків на перших живих фотографіях, знятих журналістами, одразу після анонсу.

А ось і аксесуари від Google

Google навіть взялася за чохли для смартфонів свого бренду. Що цікаво, вони пішли шляхом персоналізації. Клієнти зможуть не тільки вибирати готові дизайни, а й можуть створювати свої особисті чохли з картинками, фото . Чим і ми займаємося в Україні :) Тому не можемо не запропонувати вам:

Є вже й відео

А також кілька відеороликів з новачками.