Перейти до основного вмісту

Galaxy Note 7 перестає працювати за кілька днів

Хвиля повідомлень про раптову поломку Galaxy Note 7 продовжує наростати. Крім вибухів і спалахів, яких сталося не так вже й багато, користувачі скаржаться на раптове відключення апарату, втрату чутливості до будь-яких натискань.

Офіційної заяви Samsung з цієї проблеми поки не надійшло. Проте виробник обіцяє обмін гарантійних смартфонів на нові. Є припущення, що миттєве відключення Galaxy Note 7 відбувається через несправність системи, що спричиняє циклічне перезавантаження смартфона. А іноді апарат повністю виходить з ладу, перетворюючись на "цеглу". Можливо, всьому виною материнська плата чи флеш-пам'ять.

Проблеми виявляються через кілька днів роботи девайсу. Усі самостійні спроби користувачів залишаються безуспішними. Незважаючи на те, що в сервісних центрах змінюють несправний апарат на новий, власники Galaxy Note 7 побоюються відновлення проблеми через кілька днів.

Ситуація не одержала коментарів Samsung. Проте, на думку експертів, причина полягає в апаратному оснащенні смартфонів. Все це не страшно, якщо купити чохол для Note 7 в Україні зі щасливою кармою :) А якщо відкинути жарти на всі боки, радимо поки не поспішати з покупкою даного смартфона. Потрібно почекати, поки все утвориться. Та й дешевшим він стане.