Перейти до основного вмісту

Gevey для 04.11.08

Як тільки вийшов новий iPhone 4s, всі почали чекати на появу турбосимок для його анлока. І також володарі айфонів 4 які випадково прошилися на 5 прошивку і підняли модем до 4.11.08 з нетерпінням чекають цього дива. Компанія Gevey прокоментувала, що для розблокування цих телефонів (iphone 4s та iphone 4 з baseband 04.1108) будуть використані турбосим.

Але чи Gevey Sim для модему 04.11.08?

Ми вважаємо, що компанії Apple не зможе протистояти китайцям, які завжди намагаються грати за своїми правилами і не дотримуватися законів. Але це нам на руку, так як з появою турбосимок, все більше людей в Україні зможе порадувати дешеві бу iPhone 4 і 4s.

Ми завжди в центрі подій і стежимо за всіма новинами щодо цього питання. Турбосими для розблокування iPhone повинні з'явитися вже дуже скоро, і ми сподіваємося що як і з минулою версією Гевеїв ми будимо перші, хто зможе запропонувати їх Вам до покупки. Слідкуйте за новинами на нашому сайті і ви завжди будете в курсі Гевей новин.

А якщо ваші телефони запрацюють нарешті, радимо поглянути вам на наші аксесуари для iPhone , адже захист понад усе!

На жаль, Гевей для 5 прошивки ще немає у продажу, тому ми створили сторінку, де ви зможете залишити своє бажання придбати нову Gevey або попросити нас, щоб ми Вас попередили про анлока.

Перейдіть за посиланням - Дайте знати про нову Гевей !

Похожие записи в блоге: