Перейти до основного вмісту

Google додасть у Pixel 3 та Pixel 3XL бездротову зарядку

Google працює над релізом третього покоління фірмових смартфонів. Апарати не отримали інноваційних характеристик, здатних стати новими трендами на ринку, проте вони мають усі сучасні функції.

Смартфони Pixel третього видання проходять етап розробки, і Google поки не розголошує технічні подробиці. Тому нам залишається чекати інформації від інсайдерів та витоків.

Передбачається, що Pixel 3 та Pixel 3 XL будуть обладнані модулями бездротової зарядки. Цю інформацію надав учасник форуму XDA Developers під нікнеймом meraz9000. Він стверджує, що код другої бета-версії Android P вказує на реалізацію бездротового модуля зарядки в майбутніх апаратах Pixel.

Якщо висловлені розробником припущення підтвердяться, то стає очевидним, що Google змінить дизайн і матеріали для виготовлення пристроїв, щоб забезпечити якісну роботу новітніх Pixel. Найімовірніше, майбутні смартфони Google будуть одягнені у скляний корпус, як iPhone 8/8 Plus та iPhone X.

Які ще сюрпризи готує Google, стане відомо ближче до анонсу. Зазначимо, що раніше підтвердилася інформація про наявність у Pixel 3 і Pixel 3XL моноброви, як iPhone X.