Перейти до основного вмісту

Google Pixel 2 представлять у 2017, можливо одночасно з iPhone 8.

Наприкінці 2016 року Google випустила власну лінійку смартфонів Pixel, розроблену без участі сторонніх виробників. Апарати Pixel та Pixel XL стали представниками топового сегменту і у перспективі там і залишаться.

Глава апаратного відділу Google, Рік Остерлох (Rick Osterloh), заявив, що цього року буде представлена оновлена модель Pixel 2, про дату виходу якої поки що рано говорити. Це повідомлення підтверджує розвиток серії Pixel. Крім того, Остерлох, що виробник зосередиться на розробці смартфонів топового сегмента, відмовившись від випуску бюджетних моделей Pixel.

Відомо, що Pixel 2 та Pixel 2 XL будуть оснащені чіпсетом Snapdragon 835, прогресивною камерою. Реліз девайсос очікується одночасно з фінальним варіантом Android Oreo (назва неостаточна), швидше за все, наприкінці року. А можливо і в той же час, що і iPhone 8. Скоро все дізнаємось. Час летить.

А ми не втомимося радити одягати свої смартфони в захисні кейси. Оскільки похід у сервісний центр обійдеться вам щонайменше 30% від вартості девайсу. Відвідайте наші оригінальні аксесуари за посиланнями:

Вибирайте дизайнерські чохли для Google: