Перейти до основного вмісту

Google представила свої два перші смартфони - Pixel та Pixel XL

Найбільша світова "компанія добра" Google презентувала, створені власними силами смартфони, які істотно відрізняються від лінійки Nexus. Чутки про те, що розробкою лінійки Pixel займатиметься HTC , яка випустила перший Nexus (2010), не підтвердилися. Google навіть замінила логотип HTC своє ім'я.

Хто вони смартфони від Google

Pixel і Pixel XL - найкращі представники Android-смартфонів у топовому сегменті. Ключовими особливостями девайсу є його дизайн та модуль – 12,3 Мп. На "спинці" суцільнометалевого корпусу Pixel та Pixel XL розташована скляна вставка з об'єктивом, світлодіодним спалахом та дактилоскопічним датчиком.

Характеристики Google Pixel та Pixel XL

Google Pixel і Pixel XL обладнані 5-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю 1920 х 1080 р, чіпсетом Snapdragon 821 з частотою 2,15 ГГЦ, ОЗУ - 4 ГБ, ПЗУ - 32 або 128 ГБ, з 1 3 ,55-мкм р, PDAF-фокусуванням та світлодіодним спалахом (це найкраща сучасна камера, на думку Google), камерою селфі – 8 Мп, батарейкою на 2770 мАг, дактилоскопічним датчиком, ОС Android 7.0 Nougat.

Модель XL має 5,5-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю QHD і батареєю на 3450 мАг. Апарати наділені спільним програмним оснащенням, голосовим помічником Google Assistant, послугою відеодзвінків Google Duo і технологією Тук-тук (що дзвонить видно до початку відповіді).

Доступні кольори смартфонів Google Pixel

Pixel і Pixel XL пропонуються в чорному (Quite Black), сріблястому (Very Silver) та синьому (Really Blue) варіантах. Синій апарат вийде обмеженим тиражем.

Вартість смартфонів Google Pixel

Базові версії Pixel і Pixel XL (ПЗУ – 32 ГБ) коштують – 649 і 769 доларів, варіант з ПЗУ – 128 ГБ коштує на 100 доларів дорожче.

Для захисту смартфонів Google випустила кольорові пластикові чохли із цінником - 35 доларів. А у нас скоро з'являться унікальні дизайнерські чохли по 10 доларів, плюс можливість створити свій дизайн чохли . :) Збережіть для себе посилання:

Для укладання статті - рекламні відео про Google Pixel