Перейти до основного вмісту

Huawei працює над складним смартфоном, у стилі ZTE Axon M

Днями вийшов новий смартфон ZTE Axon M із двома екранами, що складаються в один великий. Над подібним проектом працює Samsung, але корейський апарат буде оснащений одним великим дисплеєм, що згинається. Інтерес цього сегменту є і у Huawei . До речі, на фото це новий доладний смартфон від ЗТЕ - Axon M.

В інтерв'ю після презентації Huawei Mate 10 (до речі, є вже захисні чохли, за посиланням /huawei/chehly-dlya-huawei-mate-10-pechat-na-chehlah-huawei-mate-10 ), видання CNet провело інтерв'ю з головою споживчого відділення, Річарда Ю, який повідомив про існування чинного прототипу смартфона з гнучким екраном, який вимагає ще серйозних доробок. Ю розповів, що інженери працюють над усуненням проміжку між двома екранами пристрою. Крім того, компанія займається удосконаленням гнучкої технології екрану, а сам девайс може побачити світло наступного року.

За заявою Річарда Ю, Huawei будує амбітні плани та збирається обійти великих гравців ринку смартфонів – Apple та Samsung. У своїй сміливій заяві Ю сказав, що ніхто не зможе зупинити компанію на шляху до долі.

Зараз основними покупцями продукції Huawei є країни Європи та Китаю. Проблеми з ринком США спричинені забороною продажу телекомунікаційного обладнання Huawei в Америці, тому місцеві мобільні оператори не торгують із сматфонами китайського бренду.