Перейти до основного вмісту

Huawei випустила жіночі смартфони Nova та Nova Plus - короткий огляд

Напередодні відкриття виставки IFA 2016 відбулася прес-конференція компанії Huawei з анонсом серії апаратів Huawei Nova. Лінійка представлена двома смартфонами, що володіють різними технічними даними та дизайном.

Обидва апарати є гідними середняками та розраховані на жіночу аудиторію. На заході, CEO Huawei Consumer Business Group Річарда Ю підтримала фешн-блоггер Ксенія Чумічова, назвавши смартфон "маст-хевом" для сучасних жінок.

Ось так виглядає Huawei Nova

А ось такий він Huawei Nove Plus

Розглянемо характеристики новачків Huawei Nova.

Huawei Nova і Nova Plus отримали просунутий фронтальний модуль - 8 Мп, ширококутна оптика якої дозволяє робити відмінні знімки селфі, при поганому освітленні, і основні модулі - 12 Мп і 16 Мп відповідно.

Крім цього, девайси обладнані чіпсетом Qualcomm Snapdragon 625, ОЗУ - 3 ГБ, ПЗУ - 32 ГБ, батареєю на 3020 мАч (у молодшої) та 3340 мАч (у старшої модифікації), дактилоскопічним датчиком, функцією DTS Head екраном (5 дюймів та 5,5 дюймів), енергозберігаючою технологією Smart Power 4.0, що продовжує час роботи батареї, ОС Android 6.0 Marshmallow з оболонкою EMUI 4.1.

Ціни на Huawei Nova смартфони

Вартість Huawei Nova – 399 євро, а Nova Plus – 429 євро. Реліз очікується на початку жовтня. І ми не можемо не скористатися можливістю, щоб не повідомити, що у нас будуть захисні накладки для смартфонів цих моделей. Збережіть собі сторінки: