Перейти до основного вмісту

iPhone 11 Pro та 11 Pro Max – ціни, дата продажів, характеристики, палітра

Головною подією анонсу Apple є серія iPhone 11 Pro, на преміальному статусі якої виробник зробив акцент.

Начинка та особливості iPhone 11 Pro

У лінійку увійшли дві моделі: iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max , обладнані потрійним модулем у квадратному скляному блоці з окантовкою з високоякісної нержавіючої сталі. У нову колірну палітру увійшло темно-зелене забарвлення, що відмінно поєднується з фірмовим скляно-металевим стилем.

Упор на можливості камери

Як і в iPhone 11, основний модуль складають: головна камера – 12 Мп, ширококутна – 12 Мп та новий телефото-об'єктив – 12 Мп для можливості дворазового оптичного наближення.

\

Новий процесор та витривала батарея

Подібно до минулорічних моделей, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max оснащені OLED-дисплеями, тільки в більш прогресивній версії Super Retina XDR з покращеними яскравістю і контрастністю. , а енерговитрати знижено на 15%.

Разом з потужним та продуктивним чіпом Apple A13 Bionic, він забезпечить збільшення часу автономної роботи на 4 години для iPhone 11 Pro та на 5 годин для iPhone 11 Pro Max. У комплект поставки нарешті увійде блок швидкої 18-Вт зарядки. Крім того, iPhone 11 Pro має в своєму розпорядженні покращену систему Face ID, стандарт Wi-Fi 6 і iOS 13.

Ціни та дата старту продажів

Реліз iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max та iPhone 11 стартує з 20 вересня.

Вартість в нашому регіоні починається від $1385 та $1538 за модель із ПЗУ – 64 ГБ. Подібно до iPhone XS/XS Max, доступні варіанти на 256 ГБ і 512 ГБ.

Доступні кольори

У колірну палітру, включаючи нове темно-зелене забарвлення, увійшли чотири версії. Зазначимо, що на сайті Apple припинено продаж моделей iPhone XS і iPhone XS Max, однак, iPhone XR, як і раніше, можна придбати.