Перейти до основного вмісту

iPhone 6s чудово піддається ремонту - висновок iFixit

З сьогоднішнього дня, 25 вересня, нові флагмани Apple , iPhone 6S та iPhone 6S Plus з'явилися у продажу у 12 країнах світу. Першовідкривачами девайсів стали покупці Австралії, а інженери лабораторії iFixit вже встигли розібрати нові апарати та визначити складність їхнього ремонту та якість складання.

Що всередині?

Інженери вказали на наявність менш потужної ніж у iPhone 6 (1810 мАг) батареї, ємністю 1715 мАг. Усередині новинки розташувався ОЗУ LPDDR4 - 2 Гб, що перевищує вдвічі обсяг пам'яті "старшого брата", модем 4G LTE Cat. 6.

Наш огляд має мікросхеми від чіпмейкерів Toshiba, Skyworks Solutions, Avago Technologies і Wi-Fi, від виробника Universal Scientific Industrial.

Phone 6s виявився трохи важчим за Phone 6s (129 г) і важить 143 грам. Експерти iFixit виявили в iPhone 6s Apple A9 з індексом APL0898 та флеш-карту виробництва Toshiba.

Ремонтопридатність 7 з 10

Серед переваг гаджета відзначений легкий доступ до дисплея, акумулятора, кабелю та дактилоскопічного сканера. З недоліків - використання гвинтів Pentalobe та відсутність інформації щодо ремонту смартфонів нового покоління, яку Apple приховує.

В результаті ремонтопридатність смартфона Phone 6s оцінена 7 балів з десяти можливих.