Перейти до основного вмісту

iPhone 7 отримає нові забарвлення корпусу

Як тільки відбувся анонс iPhone SE , фахівці кинулися збирати інформацію про осінній дебютант, iPhone 7. Відомо, що Apple не планує серйозних змін дизайну смартфона, щодо старшої моделі. Однак, є версія, що виробник дивуватиме публіку новим забарвленням девайсу.

Які ходять чутки про iPhone 7?

Починаючи з 2013 року, Apple доповнює традиційну палітру кольорів новими зразками. Так з'явився золотистий iPhone 5s, а у 2015 році – рожевий iPhone 6s.

Днями, портал 9to5mac повідомив, що на прем'єрі iPhone 7 з'явиться ексклюзивний апарат, у новому забарвленні. Безперечно, цей маркетинговий крок спонукає шанувальників Apple купити айфон незвичайного кольору. Є інформація, що вийде iPhone 7 в синій або бузковій забарвленні.

Крім того, відомо, що товщина апарату зменшиться до 6-6,5 мм. Однак, на противагу даній інформації, девайс отримає потужнішу батарейку на 1826 мАг.

Пластикові вставки на спинці пристрою, які так дратують користувачів, модифікувалися у вузькі смужки, що витончено обрамляють верхній і нижній торці.

Передбачається, що модель iPhone 7 Plus отримає подвійний модуль, величезну батарейку на 3100 мАг та рекордний ПЗУ – 256 ГБ.