Перейти до основного вмісту

iPhone 7S, 7S Plus і X Edition (iPhone 8): три варіанти забарвлення

Довгоочікуваний вересневий анонс Apple познайомить нас із трьома новітніми iPhone, одягненими в скляний корпус, який забезпечить підтримку технології швидкісної зарядки. Видання KGI опублікувало цікаву замітку, яка розповідає про колірну палітру iPhone 7S, 7S Plus та ювілейного iPhone X Edition (або iPhone 8).

Новий колір корпусу iPhone 8

Отже, девайси будуть представлені у версіях чорного, сріблястого та золотого кольорів. З використанням скла Jet Black, забарвлення "рожеве золото" перестало бути актуальним, і тому не представлене. Паралельно з цією інформацією в інтернеті виникли знімки зразків Айфон 8 , також у трьох кольорах, у тому числі мідно-золотий (колір Nokia ).

Крім того, KGI повідомило приємну новину про те, що серійне виробництво ювілейного айфону почнеться в середині вересня, всупереч прогнозам аналітиків, що вказують на пізніший термін (жовтень-листопад).

Однак багато інформаторів стверджують, що девайси вийдуть обмеженими партіями - 2-4 млн на початку релізу. У повному обсязі девайси надійдуть на ринок на початку 2018 року. Всі подробиці про новинки дізнаємося за місяць, на прем'єрі.