Перейти до основного вмісту

iPhone X купують краще за iPhone 8

Apple, як завжди, не повідомляє кількість проданих iPhone X і iPhone 8. Аналітики компанії Mixpanel зробили свою оцінку продажів яблучних новачків 2017 року.

За підрахунками співробітників Mixpanel, серед користувачів Apple-смартфонів, 4,76% є власниками iPhone X. Популярність преміального флагмана перевищила попит на iPhone 8 Plus і iPhone 8, які віддали перевагу 3,59% і 2,78% покупців відповідно. Але, за сукупними продажами, смартфони оновленої стандартної лінійки оминули інноваційний iPhone X.

Графік, наданий аналітиками, показує, що основна частина клієнтів Apple віддає перевагу iPhone 7 і старшим. Відомо, що компанія продовжує підтримку моделей попередніх видань, таких як iPhone 6S. А в III кварталі 2017 р, iPhone SE став найпопулярнішим телефоном на російському ринку.

На продажі нових флагманів впливає зниження вартості айфонів попередніх видань. Тим не менш, попит на три моделі iPhone (2017) цілком відповідає зростанню попиту на iPhone 7 та iPhone 7 Plus (2016).

Для задоволення різдвяного та новорічного ажіотажу, Apple збільшила темпи виробництва ювілейного девайсу. Аналітики стверджують, що популярність iPhone X у 2018 році зростатиме.