Перейти до основного вмісту

Характеристики Google Pixel 2 та Pixel 2 XL перед анонсом 4 жовтня

На початку жовтня Google надасть користувачам оновлення серії Pixel. Майбутній анонс майбутніх аксесуарів супроводжується лавиною нових витоків. Найцікавішими є відомості від Android Police та Android Authority, які надали велику порцію технічних деталей з Pixel 2 та Pixel 2 XL (так, за твердженням джерел, буде названо старшу модель).

Правдоподібні характеристики Google Pixel 2

Отже, новачки Google отримають чіпсет Snapdragon 835, ПЗУ - 64/128 ГБ, стереодинаміки на фронтальній панелі (замість аудіопорту 3,5 мм), нову Pixel-камеру з оптичним стабілізатором та фірмовою обробкою зображення, водозахищений Edge, підтримку eSIM (робота з різними операторами без зміни сім-карти) та ОС Android Oreo.

Крім того, користувачі нових "гуглофонів" зможуть без обмежень користуватися Google Cloud (і не тільки фото) до 2023 року. Відрізнятися одна від одної моделі будуть форматом дисплеїв – Pixel 2 отримає Full HD-екран, а Pixel 2 XL – вигнуту QHD-панель у Pixel 2 XL, із захистом обох варіантів, склом Gorilla Glass 5, ), ємністю батарейок – 2700 та 3520 мАг , і навіть розміром рамок.

Реальні характеристики дізнаємось на анонсі Google, 4 жовтня. А з дизайном пристрою начебто вже все ясно. Дуже велика ймовірність, що гаджет буде точно таким як на рендерах у цій статті.