Перейти до основного вмісту

Характеристики та можливості колонки Apple HomePod

На конференцію WWDC 2017 Apple привезла абсолютно новий для свого асортименту девайс HomePod. Ця портативна аудіоколонка наділена досконалим звучанням та вражаючими інтерактивними можливостями.

Можливості Apple HomePod

Вона дозволяє користувачам транслювати музику з сервісу Apple Music і керувати нею безпосередньо через Siri (пристрій оснащений 6 мікрофонами для визначення мови, у тому числі, при включеній музиці). Крім того, розумна музична колонка надає можливість отримання інформації про композицію, що прослуховується (детально розповідає про склад музикантів) взаємодії з пристроями розумного будинку і так далі.

Основою пристрою став фірмовий чіп А8 (встановлений у iPhone 6). Виробник використав усі власні, прогресивні розробки у сфері звуку, а також оснастив пристрій інноваційною системою розпізнавання локації (стіл, полиця, підставка та інше), яка спрямовує звук відповідно до обстановки. Пристрій сумісний із iOS 11 або старшими версіями ОС.

HomePod пропонується за 349 доларів, у варіантах білого та сірого кольорів. У грудні запланований реліз девайсу, тільки в СЩА, Великобританії, Австралії. На світовий ринок пристрій надійде у 2018 році.