Перейти до основного вмісту

Характеристики та ціни Анонс Google Pixel 2 та Pixel 2 XL

Лінійка визнаних фотофлагманів ринку, Google Pixel , поповнилася новими моделями - Pixel 2 та Pixel 2 XL. Виробництвом смартфонів займаються компанії HTC і LG, які вплинули на їх дизайн. У той час як стандартна версія Pixel 2 отримала формат попередника, то Pixel 2 XL оснащений 6" AMOLED-дисплеєм 18:9 (роздільна здатність QHD+).

Характеристики та особливості

В результаті зміни співвідношення використання алюмінію та скла для задньої поверхні дактилоскопічний датчик розміщений за межами скляної області. Головною перевагою Pixel 2 і Pixel 2 XL є модуль - 12,2 Мп з великими пікселями, плюс оптичний та електронний стабілізатор зображення, удосконаленим автофокусуванням, можливістю портретної зйомки головною та передньою камерою та AR-функціоналом.

Специфікації Google Pixel 2 і Pixel 2 XL складаються з 8-ми ядерного чіпсету Snapdragon 835, ОЗУ - 4 ГБ, ПЗУ - 64/128 ГБ з необмеженою можливістю зберігання фото та відео в хмарному просторі до 2020 року, включно, чутливі до сили. (технологія Active Edge). Як програмна основа використана Android 8.0 Oreo з фірмовим лончером та інноваційною функцією автоматичного визначення фонової музики з відображенням на Always On Display. Зазначимо, що в нових смартфонах Google відмовилася від 3,5 мм аудіопорту.

Ціни на Google Pixel 2 та Pixel 2 XL

Вартість Google Pixel 2 – від 649 доларів. Апарат представлений в чорному, білому і синім кольорах Модифікація Pixel 2 XL вийде в чорному і чорно-білому кольорах і коштує від 849 доларів. За версію з подвоєним ПЗУ для обох моделей доведеться доплатити 100 доларів.

Реліз Pixel 2 стартує з 17 жовтня, а Pixel 2 XL надійде у продаж протягом місяця.

А до нас заходьте відразу після покупки цього топового смартфона, за захисними кейсами. Поспішаємо приставити: