Перейти до основного вмісту

Хто швидше за OnePlus 5 або iPhone 7 Plus?

Флагмани OnePlus , які позиціонуються компанією як "вбивці флагманів" мають у своєму розпорядженні високу продуктивність і швидкодію. Тепер китайський виробник випустив новий OnePlus 5 "здатний випередити конкурентів у вирішенні повсякденних завдань". Для того, щоб перевірити це твердження, автор YouTube-каналу C4ETech провів тест на швидкість роботи OnePlus 5 та iPhone 7 Plus.

Порівняння роботи iPhone 7 Plus або OnePlus 5

iPhone 7 Plus не перестає лідирувати у "життєвих" тестах продуктивності. Чи спроможний "кілер" на Android перевершити можливості актуального Apple-смартфону? У попередніх випробуваннях швидкості запуску додатків OnePlus 5 показав відмінні результати швидкодії, випередивши багатьох суперників.

Порівнюючи OnePlus 5 та iPhone 7 Plus випробувач безперервно запускав на пристроях додатки з аналогічними завданнями (Годинник, браузер, YouTube, Skype, Камера, ігри та інші). На початку тестування, попереду виявився iPhone 7 Plus, оснащений продуктивнішим чіпсетом. Апарат випередив суперника у запуску ресурсомістких 3D-ігор. Однак, OnePlus 5 показав найкращий результат при вирішенні казуальних завдань, використовуючи потужнішу анімацію. Для вірності досвід був проведений ще раз.

Який результат порівняння?

За підсумками, iPhone 7 Plus у першому тесті показав час – 61 секунду, OnePlus 5 – 47 секунд. Другий тест iPhone 7 Plus пройшов за 97 секунд, а OnePlus 5 – за 87 секунд.

Якщо не брати до уваги те, що пристрої працюють на різних процесорах, мають у своєму розпорядженні різні ОЗУ, екрани і ОС, реальні можливості продуктивності гаджетів були встановлені. Зазначимо, що вбивця флагманів від OnePlus 5 підтвердив своє звання.

Підсіли на OnePlus? Тоді вибирайте чохли: