Перейти до основного вмісту

Кнопковий BlackBerry KEYone – характеристики та ціни

Дочірня компанія TCL – BlackBerry Mobile випустила перший смартфон KEYone з сенсорним дисплеєм та QWERTY-клавіатурою. Під екраном пристрою розмістилися чотири ряди кнопок - алфавіт, пробіл із вмонтованим дактилоскопічним датчиком, Enter, Alt, Sym, Backspace, кнопка голосового керування та два Shift. Сенсорно-механічна клавіатура KEYone дозволяє свайпами прокручувати меню або видаляти запропоновані слова.

Характеристики та особливості BlackBerry KEYone

Як і всі апарати BlackBerry, новачок працює на базі ОС Android, але обладнаний програмним забезпеченням DTEK, для захисту даних, традиційним для пристроїв на BlackBerry OS. Виробник заявив про високу надійність KEYone, яка забезпечена металевою рамкою, ударостійким дисплеєм та м'якою поверхнею задньої кришки. Крім того, девайс оснащений потужною батареєю на 3505 мАч з функцією швидкісного заряджання Quick Charge 3.1, яка поповнить заряд смартфона за 30 хв. на 50%.

Апарат оснащений 4,5" IPS LCD-дисплеєм з пропорцією сторін 3:2, з роздільною здатністю 1620х1080 р, 8-ми ядерним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 625, ОЗУ - 3 ГБ і ПЗУ - 32 ГБ, головним модулем - 12 Мп можливістю зйомки відео 4K@30fps, фронтальним модулем на 8 Мп із записом 1080p-відео, без автофокусу, з використанням екрану для спалаху, NFC та FM-радіо.

Ціни на BlackBerry KEYone

Реліз BlackBerry KEYone заплановано на квітень. Вартість, відображена у різних валютах – €599, 499 фунтів стерлінгів, $549. Девайс пропонується у чорному корпусі. А ми вже готуємо чохли для BlackBerry KEYone , які скоро з'являться в Україні.