Перейти до основного вмісту

Короткий огляд Meizu M3E - ціни та характеристики

Вийшов новий смартфон Meizu з Е-серії Meilan. Апарат середнього рівня одягнений у металевий корпус, приваблює ефектним дизайном.

Що нового в Meizu M3e?

На відміну від попередніх моделей Pro та MX, дисплей новачка покритий скругленим 2,5D-склом, спинка виконана з металу. Виробник розширив колірну палітру пристрою, доповнивши звичні - сірий, золотий, сріблястий, актуальними кольорами - "рожеве золото" та синій.

Ось такі будуть доступні Meizu M3e

Характеристики Meizu M3e

Іншою перевагою Meizu M3Е є його 13-мегапіксельна камера f/2.2 (сенсор Sony IMX258), з можливістю швидкісного фокусування та світлодіодним спалахом та 5-Мп фронтальний модуль зі світлосилою f/2.0.

Так само Meizu M3E має 5,5-дюймову панель з роздільною здатністю 1920 х 1080 p, чіпсетом MediaTek Helio P10 на 8-ми ядрах з частотою 1,8 ГГц, ОЗУ - 3 ГБ, ПЗУ - 32 ГБ, камерами - 13 , дактилоскопічним датчиком, можливістю роботи PayPal та WeChat, швидкозарядною батареєю на 3100 мАг, Flyme OS 5.2.

Вартість Meizu M3e у Китаї

Жителі Піднебесної вже можуть купити Meizu M3E на замовлення, вартість - 195 доларів або 1299 юанів. В Україну девайс надійде не раніше жовтня. Але, ціна буде трохи вищою, як завжди.

А на iOK.UA, ви вже можете доглядати для себе оригінальні чохли Meizu M3e в Україні .