Перейти до основного вмісту

Кубик Рубіка зі своїми фото

Всім відомий кубик Рубіка. Він є одним із найцікавіших головоломок, яка відмінно підходить для зняття стресу, підняття настрою та розвитку інтелекту. А чи вдалося тобі скласти його?

iOK.UA допоможе зробити це дуже унікально. Замовляй кубик Рубіка з печаткою своїх особистих фотографій, улюблених малюнків та картинок із мережі Інтернет.

Головоломка зі своїми фото

Спеціально для вас, за вашими побажаннями, ми нанесемо друк на кубик Рубіка, на кожну з його сторін. Можна помістити до 12 фотографій. Чим більше, тим складніше процес збирання кубика. Але, чи це вас зупинить? Надсилайте свої фотки, побажання нашим дизайнерам і протягом дня ви отримаєте ескіз кубика.

За допомогою передових технологій ультрафіолетового друку ваші фотографії відображаються у реальних кольорах, міцно та довговічно з'єднуються на кубику Рубіка.

Дорогоцінні моменти, такі як дні народження, весілля, випускні церемонії, вечірки. Тепер вони будуть тішити вас і розминати одночасно.

Кубик Рубіка зі своїм дизайном – це найкращий подарунок для дітей, жінок, чоловіків, подруг, хлопців, членів сім'ї та друзів. Будьте певні, такий подарунок ще ніхто не отримував раніше.

І що ще цікаво, цей подарунок можна використовувати як сувенір. У комплекті ви знайдете гарну підставку.

Характеристики:

  • Матеріал: пластик
  • Фарби: ультрафіолетові
  • Можна запечатати всі 6 сторін або менше на ваш вибір
  • Призначений для розваги і як сувенір. У комплекті йде підставка