Перейти до основного вмісту

Купити б/у iPhone кияни вже не бояться. Або як придбати iPhone в Україні?

Телефон від Епл - iPhone так і не продають офіційно на території України. Минуло вже 4 роки з моменту випуску першого телефону від Apple, а у Києві так і не можна купити в магазині мобільної техніки цей сучасний пристрій. Але, як відомо, безвихідної ситуації немає, тим більше в Україні.

А який вихід? Як купити iPhone в Україні?

З кожним днем все більше і більше з'являється пропозицій про покупку будь-якої моделі iPhone (iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4G) в інтернеті, чи то на форумі, чи то в інтернет магазині, або просто на дошках оголошень.

Так як ціни на iPhone залишаються, як і раніше, високими, і будуть такими і далі, існує великий поріг недовіри, купуючи Айфон не в магазині, а з рук у людей. Також, будь-яка людина, хоче гарантію на телефон. На новий Apple iPhone на території України діє міжнародна гарантія, але, внаслідок того, що авторизованих сервісних центрів Apple в Україні просто немає. Тому у випадку гарантійного ремонту Ваш улюблений телефон відправляти в країну, де був куплений телефон ЕПЛ.

Якщо ж, Ви бажаєте купити б/у iPhone у Києві або в будь-якому місті України, гарантія звичайно відсутня. Багатьох бажаючих купити Айфон це зупиняє. Хоча, за даними статистики сервісних центрів, смартфони Apple iPhone одні з найнадійніших телефонів у світі, потрапляють у сервісний центр у більшості випадків з вини самих господарів, - впустили, втопли, розчавили! )

Але бажання купити iPhone переважає над усіма існуючими негативними сторонами. Жителі Києва шукають усі можливі шляхи покупки телефону, і сміливо користуються б/у iPhone. Правду кажучи, я теж є власником Apple iPhone і більше року не маю проблем. Друзі сміливо купують Apple iPhone і радіють чудовому смартфону.

Підіб'ємо підсумки, або кілька порад, як купити Айфон в інтернеті:

Купити iPhone в Україні Ви легко можете за допомогою інтернету. Шукайте Айфон, у якого хороший зовнішній вигляд, у якого працюють всі кнопки. Не звертайте увагу на підозріло низьку ціну на телефон (може телефон після ремонту, або в не оригінальному корпусі) заплатіть більше на 300 грн. і купіть Айфон, в якому Ви будете впевнені. Купити iPhone в інтернеті Ви можете за допомогою:

  • Інтернет магазин
  • Форум
  • Дошки оголошень

Пишіть у пошукову систему потрібну модель Айфона, дивіться фотографії, порівнюйте ціни та замовляйте!

Купуючи телефони від Епл у спеціальних інтернет-магазинах Ви маєте справу з людьми, які є професіоналами в даній галузі, завжди зможете поставити своє питання та отримати хорошу консультацію. Наприклад, скористайтесь послугами нашого інтернет магазину iPhone у місті Київ.

Похожие записи в блоге: